Wij verkopen deze villa van bouwjaar 1975 die de afgelopen 10-tal jaren steeds grondig gerenoveerd werd met hoogwaardige materialen (marmer, natuursteen, vol houten deuren…). In de inkomhal ontdekt u onmiddellijk deze materialen. De brede deur geeft toegang tot de ruime, klassevolle maar vooral warm gezellige leefruimte. De volledig uitgeruste keuken is vlakbij waardoor de relatie met de leefruimte blijft bestaan. Verderop komt u in een fantastische orangerie die alles heeft om gezellig te relaxen naast de pelletkachel met uitzicht op de tuin. Op het GLV is nog een gastentoilet en een slaapkamer met aangehechte badkamer (dubbele lavabo, bad en douche).

Langs de natuurstenen trap komt u op de verdieping waar de nachthal ook een leesruimte is met aparte ingebouwde kachel. De verdieping biedt een grote slaapkamer die ingedeeld is in twee slaapgelegenheden. Verder de master-bedroom met vlakbij een dubbele lavabo en bubbelbad. U baadt in luxe!

Deze woning is ook vriendelijk voor uw energierekening: eigen watervoorziening, pelletkachel, moderne gasbrander, volledig geïsoleerd. Buiten vindt u een gezellige tuin met pergola waar u geniet van een jacuzzi.

Dubbele garage. 280 m² bewoonbaar. Alarm.

Zoekt u een degelijke afgewerkte, ruime woning die makkelijk bereikbaar is? Contacteer ons voor een ontdekkingstocht.

EPC: 193 kWh/m²/j

Wg, Vg, Gvkv, Gdv, Gvkr.