Laat u leiden in deze prachtige woning. Via een automatische poort aan de straatkant heeft u toegang tot het terrein van circa 1640 m2 waar u omringd wordt door rust, veiligheid en veel groen. Deze open bebouwing van 2009 geeft u alle modern comfort. In de ruime living is veel lichtinval met zicht op het zonneterras afgewerkt in natuursteen. De smaakvolle keuken is aan de leefruimte verbonden en volledig ingericht met alle apparaten. Verder vindt u een slaapkamer met dressing, apart toilet en aangehechte badkamer met bad en instap regendouche. De berging biedt de nodige ruimte en bevat een regenwatersysteem dat u onafhankelijk van stadswater maakt.

Langs de gang met toilet gaat u naar de verdieping waar een zee van ruimte u tegemoet komt. Een open ruimte van circa 80 m2 kan dienen als hobbyruimte, aparte leefruimte, praktijkruimte, enz. Hier zijn ook 2 slaapkamers van 20 m2, een badkamer met douche en sauna en een apart toilet.

De woning heeft CV op aardgas met vloerverwarming in alle ruimtes op GLV (apart bedienbaar) en eigen regenwatersysteem. Dubbele gemetste garage en 3 aparte staanplaatsen met carport.

Wenst u uw nieuwe cocon te leren kennen? Bel nu of mail voor een bezoek met toelichting rechtstreeks van de eigenaar.

EPC: 129 kWh/m²/j

Wg, Vg, Gvkv, Gdv, Gvkr.